Hondenpension De Kwispeltuin

Kerk-Avezaath (Tiel)
06-11092664

Wie zijn wij?

Ik ben Desire de Jongh getrouwd met michael de Jongh, Samen hebben wij 2 dochters lilly & Ivy Wij hebben de kwispeltuin vanaf 2016 ik ben dit begonnen omdat ik een leuke opvang wou voor honden die niet bij de hele dag in een kennel zat en maar een uurtje naar buiten mocht, Ik wil echt dat de honden plezier hebben en ze eigen hier thuis voelen, Ik ben hondengedragsdeskundige, Diverse opleidingen gehad om honden te trainen en te lezen. En tevens heb ik de opleiding vakbekwaampers. houders van dieren. 

 Ons Personeel! 

 

Lisa kegel, Zul je vrijwel elke dag zien in ons pension. Lisa is gedplomeerd vakbekwaampers houders van dieren. En volgt de nieuwste cursussen, Ze is het liefste lekker buiten bezig met de honden. 

 

Hopelijk tot gauw! Op onze Hondenopvang